Danimarka’da Türk Gençlere, Hareket Halindeki Bir Araç Kurşun Yağdırdı

Avusturya Konsolosluğu Ankara

Almanya’da Türkiye’ye İdlib övgüsü geldi

Almanya Öğrenci vizesi kaç günde çıkar

Romanya Aile Birleşimi Vizesi Gerekli Evraklar

Aile Birleşimi, Romanya 26 Mart, 23:39'de eklendi

Pasaport 10 Yıllık Olarak alınırsa sizler icin daha sağlıklı olur.

Pasaportunuz Romanyaya gidiş ve dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresinin olması gerekmektedir.

Daha önceden aldığınız pasaportunuz var ise eski pasaportlarınız.

Mevcut kullanmakta olduğunuz bir pasaportunuz var ise, konsolosluk tarafından vize yada ret cevabının sayfaya vurulması icin en az bir sayfa boş olması gerekiyor.

2 Adet arka fonları beyaz olan mümkünse yeni çekilmiş bıometrik fotoğraf.

Düzenli olarak doldurulmuş başvuru formu eksiksiz olmalıdır. Aynı zamanda online olarak internet üzerinden doldurulmaktadır. Başvuru Formu Doldurma Linki Aşağıda verilecektir.

 

ROMANYA AİLE BİRLEŞİMİ BAŞVURU FORMU

Vize başvuru formunuz başvuru yapacak kişi tarafından özellikle imzalanmalıdır.

Comunicare(Yabancılar otoritesi onayı)

Konaklama ispatı(Mülk sahibi iseniz daire tapusunun fotokopisi, kiracı iseniz kira sözleşmesinin vergi dairesinden kaydı ya da firmaya ait bir daire,lojman veya bir kişinin yanında kaldığınız takdirde noter veya avukat tasdikli comodat sözleşmesi

Romanyaya ait olan evlilik cüzdanı, eşinizin ve varsa çocuklarınızın kimlik kopyaları.

Adliyeden alınmış yeni tarihli sabıka kaydı.

7 Aylık olarak alınmış seyehat sağlık sigortası.

Eğer şirket yada iş yeriniz var ise, vergi levhası.

Eğer şirket yada iş yeriniz var ise Ticari Sicil Gazetesinin şirketinizi ilgilendiren kısmının fotokopisi

Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi (Şirket Sahibi veya ortakları içindir.)

Faaliyet Belgesi (Orjinal) Son 3 Ay içerisinde Alınmış olması gerekiyor. (Şirket Sahibi veya ortakları içindir.)

SGK işe Giriş Bildirgesi ve Son 3 Aylık Maaş Bordrosu (SGK’lı Çalışanlar içindir.)

Nüfus Kayıt Örneği (Anne,Baba,Kardeşler,Eş ve Çocuklar). Açıklamalar kısmında adres belirtilmelidir. (Orjinal)

Kimlik Fotokopisi

Pasaportun ilk sayfasının fotokopisi ( kimlik bilgilerini içeren sayfa )

* Romanya aile birleşimi vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Mikro Vize Romanya aile birleşimi vizesi alabilmektedir.

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler. Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

 

 

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.