Afrika domuz vebası salgını Belçika’ya sıçramış Durumda

Berlin’de ırkçı saldırılar bitmiyor! Türk derneği kundaklandığı Öğrenildi

İngiltere Aile birleşimi vizesi kaç günde çıkar

Dünyanın en mutlu ülkesi İskandinavya’da, Türkiye 74. sıraya gerilemiş durumda

Hollanda Aile birleşimi vizesi gerekli evraklar

Aile Birleşimi, Hollanda 29 Ekim, 13:59'de eklendi

Hollanda Aile birleşimi vizesi gerekli evraklar

Hollanda Aile birleşimi vizesi gerekli evraklar , her ülkede olduğu gibi Hollanda da Aile birleşimi yapacak kişilerden belirli evraklar talep etmektedir. Bu evrakların konsolosluğa verilmeden önce tamamen eksiksiz ve tam olarak doldurulması zorunludur. Aksi taktirde vizeniz olumsuz sonuçlanabilir, yada süre konusunda evrak talep ettiklerinden dolayı süre uzaması olabilir. Bundan dolayı aşağıda belirteceğimiz günce evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Türkçe olan yada farklı dillerde olan evraklarınızı, yeminli tercüman aracılığı ile Hollanda diline çevirmeniz noter onaylı ve apostil mührü olması gerekmektedir. Sizlerde belirteceğimiz evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlayarak Konsolosluklara teslim ederseniz, sorun yaşamadan vizenizi alırsınız.

1. 2 adet Son 3 Aya Ait Biometrik Fotoğraf:

3 Ay içerisinde çekilen biometrik özellikleri uyması şartı ilke 2 adet fotoğraf.

2. Pasaport:

Her ne kadar kısa süreli pasaport olsa da olur diyenlere kulak asmayın, mutlaka en uzun pasaport süresi yani 10 yıllık pasaportunuzu alın. İleride Hollanda da konsolosluklarda çok zorlanırsınız ve ek para ödersiniz. Ondan dolayı pasaportunuzun 10 yıllık olması daha sağlıklıdır.

3. Nüfustan alınmış Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği aynı zamanda Nüfus Cüzdanı Fotokopisi:

Başvuru yapacak kişiye ait olacak şekilde, nüfustan alacağınız tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, içerisinde siz kardeşler, anne ve babanın görünmesi gerekmektedir. Ek olarak nufüs cüzdanı fotokopisi net bir şekilde çıkması gerekmektedir.

4. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği:

Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir.

5. Hollanda doğum belgesi:

Hollanda vatandaşı eş daha önceden Türk vatandaşlığı bulunmuyor ise oradan aldığı doğum belgesini ibraz etmelidir.

6. Oturma İzni, Pasaport, Kimlik Kartı:

Eğer Hollanda’da ki eş Hollanda vatandaşı ise kendisine ait kimlik veya pasaport fotokopisi. Eğer kişi belli sebeplerden dolayı oturum izni hakkına sahipse oturum kartı fotokopisi.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.