Bosna Hersek Telefon Kodu

Bolivya Telefon Kodu

Beyaz Rusya Telefon Kodu

Bermuda Telefon Kodu

Belçika Aile birleşimi vizesi gerekli evraklar

Aile Birleşimi, Belçika 15 Ekim, 19:09'de eklendi

Belçika Aile birleşimi vizesi gerekli evraklar

Belçika Aile birleşimi vizesi gerekli evraklar, aşağıda liste halinde sıralanmıştır. Sizlerde hangi seçenekten başvuru yapacaksınız, aşağıda bulunan alanları seçerek gerekli evrakları toparlayabilirsiniz. En önemli olan, bu yazılı olan evrakları tamamen eksiksiz bir şekilde tamamlayarak başvuru merkezine teslim etmenizdir.

Bir diğer önemli husus ise, sizden istenen hangi evrak olursa olsun. Bu evrağın aslını mutlaka yanınızda götürmeniz. Belçika’dan alınan evrakları çeviri yapmanıza gerek yoktur. Yanlız Türkiye’den alınan bütün evraklar, Belçika resmi dillerinden birine çevirilerek noter onaylı ve apostil mührü olması şarttır. Aksi taktirde bu evraklarınızı kabul etmeme ihtimalleri çok yüksektir. Aşağıda bulunan evraklar arasında en önemli evraklar, son 6 ay içinde çekilen fotolar. En önemli husus ise, Pasaportunuzun uzun süreli olması. Pasaport bitim süreniz ne kadar uzun ise, vize onay durumu daha sağlıklı olmaktadır.

Bu evrakları başvuru merkezine vermeniz, vizenizin onaylanacağı anlamına gelmiyor. Bu kararı, Belçika göçmenlik bürosu verdiğinden dolayı biz sadece sizleri bilgilendirmek için bu bilgileri paylaşıyoruz.

Aile birleşimi vizesi: Belçika vatandaşı eşi ve 21 yasindan küçük çocuklar

Aile birleşimi vizesi: Eş Belçika, EEE üye ülke veya İsviçre vatandaşı değil ise

Aile birleşimi vizesi: 18 yaşından küçük Belçika vatandaşının ebeveynleri

Aile birleşimi vizesi: Belçika/EU/EEA/İsviçre vatandaşı olmayan 18 yaşından küçük çocuğun ebeveynleri

Aile birleşimi vizesi: İltica

 

 

 

 

Yorumlar

Yazıya 8 yorum yapılmış. Sen de fikrini paylaş!

Nurten 11 Ocak 2018

Merhaba ben 29 yıldır evliyim türkiyede yaşıyordum 10 ay oldu belcikaya geri dönüş yaptım aynı zamanda belcika vatandaşıyım eşime istek yaptım fakat Red cevabı geldi nedeni burdan aldigim yardım parasi az oldugu icin fakat eşim emekli maaşı var sizden yardım istiyorum başka ne yapabilirim teşekkür ederim

vizeci 13 Şubat 2018

Merhaba Nurten Hanım

Eşinize verilen Ret cevabı Ücret konusundan olduğundan dolayı. Bu durumda iş bulmanız gerekiyor, bulduğunuz iş yerinde net maaş 1450 Euro gelir ve 6 aylık maaş bordrosu isteniyor. Ek olarak süresiz iş kontratı yapmanız gerekmektedir. Bunları yaptıktan sonra tekrar başvuru yapmanızı öneririm.

Ozan unal 17 Ağustos 2018

Maas sartini asgari ucretin cok uzerinde sagliyorum fakat sureli kontrat sahibiyim daha once ki adaylarda suresiz kontrat olmadan vize alabilen oldu mu acaba ?

vizeci 13 Eylül 2018

Merhaba Ozan Bey

Süreli kontrat ile başvuru yapana denk gelmedim bugüne kadar. Ama aynı iş yerinde uzun yıllardır çalışıyorsanız iş yerine rica etseniz durumunuzu izah etseniz süresiz kontrat verebilirler size. Eğer resmi bir kurum değil ise.

cihan sen 19 Eylül 2018

merhaba benim esim belcikaa vatandasi turk vatandasi aile birliesimi yapacagiz acaba bu vizelerden hangisini yapmamiz lazim vizem d ama sitede iltica ve farkli cesitler hangisini yapacagiz ?

vizeci 21 Eylül 2018

Merhaba Cihan Bey

Siz Uzun Süreli Aile vizesine yani D vize ye başvuru yapacaksınız VFS Global sitesinde mevcuttur açıklamalar.

gulbahar acar 22 Eylül 2018

merhaba esim belcika vatandasi turk vatandasligi yok saglik raporu cikarmaam lazim mi belcikaa aile birlesimi icinn ?

vizeci 23 Eylül 2018

Merhaba Gülbahar Hanım

Aile birleşimi başvurusu öncesi, Belçika da bulunan sigorta firmasına giderek sizi kendi sigortasına yazması lazım. Yani Belçikaya girer girmez sigortalı olacaksınız. Kendi sigorta firmasından yazabilir ve detaylı bilgiyi alabilir.