Avustralya’da köpek balığı kadına saldırdığı açıklandı

Fransa Öğrenci vizesi Başvuru Formu

BAE Telefon Kodu

Belçika Öğrenci Vizesi Kaç günde Çıkar

Almanya Turistik Vize gerekli evraklar

Almanya 10 Ekim, 18:31'de eklendi

Almanya Turistik Vize gerekli evraklar

Almanya turistik vize  gerekli evrakları sitemiz üzerinden güncel bir şekilde temin edebilirsiniz. Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda evraklarınızın hepsini eksiksiz bir şekilde hazırlamanız önemle rica olunur. Eksik evraktan dolayı Red alabilirsiniz, ama fazla evraktan kimse red almaz.

Almanya Turistik vize Başvuru Formu

 

1- Pasaport

Almanya Turistik vize başvurularında son 10 yıl içerisinde çıkarılmış olan bir pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. Aynı zamanda vize bitiş tarihinizden sonrada pasaportunuzun en az 3 aylık bir süresi olması gerekmektedir. Bizden size tavsiye 10 yıl süreli pasaport almanız hem maddi olarak hemde işlemlerinizde sorun çıkmaması adına olumlu olacaktır. Pasaportunuzda en az 2 sayfa yan yana boş olmalıdır. Vize den dolayı o 2 sayfanın deforme olmamış olması gerekmektedir.

2- Biometrik Fotoğraf

Almanya turistik vize başvurusu esnasında kullanılacak fotoğraflar; 2 adet, 3,5×4,5 cm ölçülerinde ve son 3 ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Yani başvuru sahibinin güncel halini yansıtan fotoğraflar olması gerekmektedir.

3- Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Almanya Turistik vizesine başvuru yapacak kişiler Nüfus müdürlüklerinden tam vukaatlı nüfus kayıt örneği almalıdır.

4- Gelir ve Finansal Durumu Gösterir Belgeler

Almanya Turistik vize başvuru yapacak kişiler son 3 yada 6 aya ait maaş bordrolarını hazırlamak zorundadır. Aynı zamanda çalıştığı kurum tarafından kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.

Almanya Turistik vizeye başvuru yapacak kişinin banka hesabının son 3 yada 6 aylık detaylı dökümü alınması gerekmektedir. En az 3000 TL olamak şartıyla hesabında nakit parası bulunmalıdır.

Aynı zamanda Almanya Turistik vizeye başvuracak kişi kendi adına var ise eğer tapu, araç ruhsatı, kira gelirleri ve kredi kartı ekstreleri gibi evrakları da başvuru dosyasına eklemelidir.

5- Almanya Turistik Vize Başvurusunda bulunacak Kişinin vize talep dilekçesi

Almanya Turistik vizesine başvuracak kişinin çalıştığı kurum, şirket atentli kağıdına izin tarihlerinizi ve hangi tarihler arasında Almanya Yada Schengen ülkelerinde  seyahat edeceği, kişinin gelir durumu ve tüm masrafların kim tarafından karşılandığına dair bilgi verilerek şirket yetkilisi tarafından kaşe ve ıslak imzalı olmalıdır.

Kişi işveren ise; şirketinin antetli kağıdına yukarıda belirtilmiş dilekçe içeriklerini göz önünde bulundurarak kendi adına hazırlayabilir,

Kişi emekli ise; yukarıda belirtilmiş dilekçe içerik bilgilerini beyan ederek şahsen yazabilecektir.

Devlet dairesi çalışan ise; bağlı bulunduğu kurumun antetli kağıdına, ıslak imza ve mühürlü şekilde hazırlamalıdır.

Kişinin varsa diğer Schengen ülkelerine olan seyahatinin detaylarını açıklayan dilekçe

Almanya vize müracaatında bulunacak kişi eğer, Almanya seyahati sonrası 2. ci veya 3. cü Schengen ülkelerine direk olarak seyahat edecek olması halinde bu seyahatlerine dair tarih ve seyahat içeriklerinin bilgisini beyan etmelidir.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.